More Website Templates @ TemplateMonster.com - November 14, 2011!

Cine suntem

Un lider in materie de arhivare electronica si arhivare documente, centru copiere, printare si scanare documente.

Compania noastra activeaza pe piata de printare, copiere, scanare de peste 20 de ani. Brosuri, flyere, carti de vizita, pliante sunt cateva din produsele oferite in centru de copiere si centru de printare. Mai mult, cu echipamentele de printuri de mari dimensiuni, putem realiza planse si schite CAD GIS, planse arhitectura, planse topografie sau documente de cadastru.

Pe langa capacitatile de print, arhivarea documentelor in format electronic, scanarea cartilor, fie ele carti din biblioteci sau carti personale, ori carti de munca si documente administratie. Solutii atat pentru mediul privat cat si administratia publica. Mai mult, compania noastra este partener si distribuitor autorizat XEROX Romania.

De ce sa ne alegeti

1

Preturi competitive
Preturi competitive si calitate inalta a serviciilor.

2

Confidentialitate

Documentele sunt job-ul nostru, nu continutul acestora.

3

Termene de predare

3 schimburi de lucru cand e nevoie.

4

Onestitate si incredere
Elemente critice pentru o buna relatie cu clientii si furnizorii.

Scurt Istoric

1990

ALFASOFT a fost creat ca un grup de firme cu solutii de tipar digital, hardware si software. In acel an compania devine partener Xerox Romania, avand si in prezent acest statut.

1992

Compania deschide primele solutii print-shop, centru de copiere si centru de printare. La acel moment, servicii de printare erau greu sau imposibil de gasit in Romania.

2000

Centru de copiere si centru plotare au evoluat spre printul de format mare, printare A0, scanare A0, printare postere si alte forme de print, outdoor sau indoor.

2006

Compania a ales sa-si orienteze o mare parte din resurse, spre servicii de arhivare electronica documente, scanare documente si scanare carte.